ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ULV

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ULV

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΝΕΦΕΛΟΨΕΚΑΣΜΟΥ ULV (FOGGING DISINFECTION ULV)

Μια εξάπλωση ενός μολυσματικού ιού μπορεί να συμβεί οπουδήποτε, από σχολεία και νοσοκομεία έως σε χώρους εργασίας και ξενοδοχεία, ειδικά εάν πρόκειται για έναν ιό που μπορεί να επιβιώσει αρκετές ημέρες σε επιφάνειες ή αντικείμενα που έχει αγγίξει ένα μολυσμένο άτομο.

Ενώ ο χειροκίνητος καθαρισμός είναι καλή πρακτική για τη καταπολέμηση των βακτηρίων επιφανείας, ο νεφελοψεκασμος είναι μια ιδανική λύση τόσο για την καταπολέμηση των αερομεταφερόμενων παθογόνων μικροοργανισμών, όσο και για την απολύμανση μεγάλων περιοχών που απαιτούν ταχεία επαναχρησιμοποίηση των θεραπευμένων περιοχών και ελάχιστη διακοπή.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΝΕΦΕΛΟΨΕΚΑΣΜΟΥ ULV (FOGGING DISINFECTION ULV)

Στην ASPEN χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα fogger ψυχρής εκνέφωσης, και με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνουμε τα εξής πλεονεκτήματα:

  • Άμεση απολύμανση μεγάλων περιοχών
  • Ελάχιστη διαταραχή των επιχειρήσεων
  • Ιδανικό μέτρο ελέγχου της επιδημίας
  • Απολυμαίνεται η μολυσμένη περιοχή
  • Υπηρεσίες με περιοδικότητα και άμεσης ανταπόκρισης

Μελέτες έχουν δείξει ότι η εφαρμογή απολυμαντικών και βιοκτόνων μέσω αερολύματος ή ομίχλης, μπορεί να μειώσει σημαντικά τον αριθμό των παθογόνων μικροοργανισμών σε σύγκριση με τον χειροκίνητο καθαρισμό επιφανείας μόνο. Όταν πρόκειται για μια εξαιρετικά μεταδοτική ασθένεια όπως ο κορονοϊός, η ταχύτητα επέμβασης είναι ουσιαστική. Η γρήγορη διάχυση στο χώρο μέσω της ομίχλης (ULV) και η απολύμανση μπορούν γρήγορα να σπάσουν την αλυσίδα και να καταπολεμήσουν την εξάπλωση της μόλυνσης σε επιφάνειες και δυσπρόσιτα μέρη  που μπορεί να οδηγήσει σε περαιτέρω εξάπλωση ιών και βακτηρίων.

Τα αιωρούμενα απολυμαντικά μικροσταγονίδια έχουν τη τάση να προσγειώνονται σε όλες τις  πλευρές των επιφανειών με τον ίδιο τρόπο που κάνουν τα παθογόνα μικρόβια.

Χρησιμοποιώντας ένα μηχάνημα Fogger ULV, εκτός από τον μη αυτόματο καθαρισμό, το απολυμαντικό παραδίδεται πληρέστερα σε μια σειρά επιφανειών και υλικών, συμπεριλαμβανομένων των υφασμάτων, εξασφαλίζοντας έτσι μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα της απολύμανσης χωρίς να υποβαθμίζεται η ποιότητα των υλικών αυτών.

Η υπηρεσία απολύμανσης με την χρήση μηχανημάτων Fogger ULV, μας επιτρέπει να απολυμαίνουμε μεγάλες περιοχές σε σύντομο χρονικό διάστημα, πετυχαίνοντας ελάχιστο χρόνο διακοπής της λειτουργίας της επιχείρησής σας.  Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι ιδανική για μέτρα ελέγχου της επιδημίας του ιού COVID – 19, μπορούμε να προσφέρουμε την υπηρεσία ομίχλης (cold fogging) ως ρουτίνα, τακτική υπηρεσία.

Συμπληρώστε στο πλαίσιο το τηλέφωνο επικοινωνίας σας και θα έρθουμε το συντομότερο σε επαφή μαζί σας.