ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ULV – TOUCHPOINT

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ULV – TOUCHPOINT

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ULV – TOUCHPOINT

Η ASPEN προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών απολύμανσης των εγκαταστάσεων σας,  με σκοπό την προστασία των χώρων από παθογόνους μικροοργανισμούς, μειώνοντας το μικροβιακό φορτίο που υπάρχει σε αυτούς. 

Άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας έρχονται στο χώρο σας, λαμβάνοντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες εφαρμογές με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Στόχος μας είναι η προάσπιση και η προστασία της υγείας των ανθρώπων, διατηρώντας ένα υψηλό επίπεδο υγιεινής σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣHΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID-19

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

Απολύμανση με τη μέθοδο ULV-FOGGING, με σκοπό τη μείωση του μικροβιακού φορτίου της εγκατάστασης. Η υπηρεσία αυτή είναι διαθέσιμη σαν μεμονωμένη ή τακτική εφαρμογή απολύμανσης μιας εγκατάστασης με σκοπό τη διατήρηση ενό υψηλού επιπέδου υγιεινής, μειώνοντας τις πιθανότητες μετάδοσης της ασθένειας.

 • Πραγματοποιείται χωρίς να υπάρχουν επιβεβαιωμένα κρούσματα COVID-19 στο χώρο.
 • ULV-FOGGING απολύμανση με σκευάσματα και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.
 • Συμπληρωματικά και εφόσον ζητηθεί, χειροκίνητη απολύμανση σημείων άμεσης επαφής (Απολύμανση Touchpoint).
 • Δυνατότητα χρήσης του χώρου αμέσως μετά την εφαρμογή της απολύμανσης.
 • Παράδοση πιστοποιητικού απολύμανσης και δελτίων ασφαλείας σκευασμάτων.

ΥΨΗΛΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ

Σε περίπτωση πιθανής ή επιβεβαιωμένης προσβολής ενός ή περισσότερων ατόμων από τον ιό SARS-CoV-2, με σκοπό τον περιορισμό της εξάπλωσης του. Η υπηρεσία αυτή απευθύνεται σε χώρους που αναγκάστηκαν να αναστείλουν τη λειτουργία του εξαιτίας επιβεβαιωμένου κρούσματος και είναι απαραίτητη μια εξειδικευμένη απολύμανση.

 • Πραγματοποιείται άμεσα από την επιβεβαίωση κρούσματος COVID-19.
 • Οι τεχνικοί λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, καθώς μέγιστη προτεραιότητα μας είναι η ασφάλεια τόσο των συνεργατών, όσο και των πελατών μας.
 • Απολύμανση ULV-FOGGING με σκοπό το μηδενισμό του μικροβιακού φορτίου της εγκατάστασης
 • Χειροκίνητη απολύμανση όλων τον σημείων άμεσης επαφής (πόμολα, διακόπτες, γραφεία, ηλεκτρονικός εξοπλισμός (Απολύμανση Touchpoint)
 • Δυνατότητα χρήσης του χώρου αμέσως μετά την εφαρμογή της απολύμανσης
 • Παράδοση πιστοποιητικού απολύμανσης και δελτίων ασφαλείας σκευασμάτων.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ULV–FOGGING

Ο εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας που χρησιμοποιείται από τους τεχνικούς της ASPEN, μετατρέπει το απολυμαντικό σκεύασμα σε σταγονίδια υπέρμικρου όγκου, τα οποία έχουν τη δυνατότητα να εγκαθίστανται ακόμη και σε δυσπρόσιτα σημεία ενός χώρου. Αυτό επιτρέπει τη συνολική απολύμανση μεγάλων εγκαταστάσεων σε σύντομο χρονικό διάστημα.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ TOUCHPOINT – ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΣΗΜΕΙΩΝ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΑΦΗΣ

Χειροκίνητη απολύμανση σημείων άμεσης και συχνής επαφής, όπως πόμολα, χειρολαβές, ηλεκτρονικός εξοπλισμός (πληκτρολόγιο, ποντίκι, τηλέφωνο). Η απολύμανση πραγματοποιείται με εγκεκριμένα από τους αρμόδιους φορείς απολυμαντικά σκευάσματα και με πανάκια μιας χρήσης, προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος μεταφοράς μικροβίων και λοιπών παθογόνων μικροοργανισμών. 

 

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Η εξειδικευμένη αυτή υπηρεσία, παρέχει προστασία για τους εργαζόμενους επιχειρήσεων με στόλο οχημάτων όλων των κατηγοριών. Περιλαμβάνει τη μέθοδο ULV-FOGGING σε όλο το όχημα έτσι ώστε τα μικροσταγονίδια να φτάσουν σε όλα τα δυσπρόσιτα σημεία και να καταφέρουμε την απολύμανση και των υφασμάτινων μερών του οχήματος (καθίσματα, οροφή).

Ταυτόχρονα εφόσον ζητηθεί, πραγματοποιείται και χειροκίνητη Απολύμανση Touchpoint, σε σημεία όπως το τιμόνι, ο λεβιές ταχυτήτων, οι ζώνες, τα σκίαστρα κλπ. 

Στο τέλος δίνεται πιστοποιητικό απολύμανσης και δελτίων ασφαλείας σκευασμάτων.

Συμπληρώστε στο πλαίσιο το τηλέφωνο επικοινωνίας και θα έρθουμε το συντομότερο σε επαφή μαζί σας.

error: Content is protected !!