ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Περιβαλλοντικες Εφαρμογες

Η ASPEN αναλαμβάνει να οργανώσει και να εκτελέσει έργα καταπολέμησης σε επίπεδο Δήμου ή Περιφέρειας, προσφέροντας υπηρεσίες από το στάδιο της προμελέτης, την αξιολόγηση του προβλήματος και την επιλογή μέσων και χημικών σκευασμάτων έως την εφαρμογή και την τελική αξιολόγηση του αποτελέσματος.

Με εμπειρία και επιστημονικό προσωπικό εξειδικεύεται στην καταπολέμηση κουνουπιών και λοιπών παρασίτων. Αναλαμβάνει έτσι δημόσια έργα σε όλη την Ελλάδα, έχοντας εκτελέσει προγράμματα καταπολέμησης κουνουπιών μικρής και μεγάλης κλίμακας.

Η ASPEN εισήλθε δυναμικά στο χώρο της καταπολέμησης παρασίτων σε βιομηχανικούς, επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους και με διεθνούς επιπέδου υπηρεσίες κατέλαβε αμέσως κυρίαρχο ρόλο.perivalontikes-efarmoges-pc

Με τη συμβολή της στην αντιμετώπιση της επιδημίας του ιού του Δυτικού Νείλου στην Κεντρική Μακεδονία, υπήρξε καθοριστική λόγω της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας που διαθέτει. Για τις ανάγκες ελέγχου κι αντιμετώπισης της συγκεκριμένης νόσου, η ASPEN προβαίνει αρχικά στη χαρτογράφηση, αξιολόγηση και επιδημιολογική παρατήρηση υγροτόπων, ως εστιών αναπαραγωγής κουνουπιών.

Η εταιρία, εκτελεί έργα καταπολέμησης επικίνδυνων διαβιβαστών στην Ελλάδα συμμετέχοντας και συμβάλλοντας καθοριστικά στη γενικότερη προσπάθεια λειτουργίας “υγειονομικών ασπίδων” που επιχειρούν να δημιουργήσουν κρατικές υπηρεσίες δημόσιας υγείας, σε περιοχές που αντιμετωπίζουν προβλήματα από διαβιβαστές ασθενειών (κουνούπια, ψύλλους κ.α).

esri-logo

Συμπληρώστε στο πλαίσιο το τηλέφωνο επικοινωνίας και θα έρθουμε το συντομότερο σε επαφή μαζί σας.

error: Content is protected !!