ΤΑΠΕΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

ΤΑΠΕΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

ταπετα εσωτερικου χωρου

Τα ταπέτα εσωτερικού είναι ιδανικά για την δεύτερη ζώνη καθαριότητας του χώρου σας, καθώς έχουν την ικανότητα συγκρατούν την σκόνη, την υγρασία και το νερό με το πάτημα του πέλματος. Πιο συγκεκριμένα, απορροφούν έως 2 λίτρα νερού και έως 2 κιλά σκόνης ανά τετραγωνικό μέτρο! Είναι κατασκευασμένα από αντιολισθητική βάση καουτσούκ – rubber και από ανθεκτικές νάυλον ίνες, που τους προσφέρει μεγάλη αντοχή και μακροζωία ακόμα και αν είναι εκτεθειμένα σε σκληρές καιρικές συνθήκες.

Διατίθενται σε δυο σειρές την “Standard” και την “Imaging”.

      • Η σειρά Standard διαθέτει μια τεράστια ποικιλία απο μονόχρωμα ταπέτα, διαφόρων διαστάσεων και χρωμάτων. Κύριο χαρακτηριστικό τους οι πινελιές μέσα στο χρώμα τους ώστε να μην φαίνεται η βρωμιά. Τα ταπέτα αυτά είναι διαθέσιμα και για μίσθωση, με ταυτόχρονη υπηρεσία αλλαγής και καθαρισμού τους ανά εβδομάδα ή δυο εβδομάδες.
      • Η σειρά Imaging αφορά την κατασκευή ταπέτων με το προσωπικό σας λογότυπο χωρίς κάνενα απολύτως περιορισμό στα χρώματα, το σχέδιο ή το σχήμα ! Κατασκευάζονται με την μέθοδο της κοπής και ένθεσης, και δεν τυπώνονται, κάτι που τους προσφέρει μακροζωία και διατήρηση αναλλοίωτων των χρωμάτων για πολλά χρόνια! Και σε αυτά τα ταπέτα είναι διαθέσιμη η υπηρεσία αλλάγης και καθαρισμού τους.

Διατίθενται με 2 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Συμπληρώστε στο πλαίσιο το τηλέφωνο επικοινωνίας και θα έρθουμε το συντομότερο σε επαφή μαζί σας.

error: Content is protected !!