ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ

Ανάλογα με το είδος του παρασίτου και για να αποφύγουμε τη δημιουργία ανάπτυξης ανθεκτικών στελεχών εντόμων, σε κάθε εφαρμογή, κάνουμε χρήση διαφορετικού τύπου εντομοκτόνου. Όλα τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε, επιλέγονται από το επιστημονικό προσωπικό της Aspen.  Για τη σωστή εφαρμογή των εργασιών και για δική σας διευκόλυνση προτείνουμε η απεντόμωση να γίνεται τη μέρα και την ώρα της εβδομάδας όπου στον κάθε χώρο θα υπάρχει η μικρότερη δυνατή δραστηριότητα. Έτσι η εργασία του συνεργείου μας θα είναι διακριτική και δεν θα παρακωλύει τις υπόλοιπες λειτουργίες και υποχρεώσεις σας.

Είναι νέας τεχνολογίας, οικολογικά, άοσμα, δε λεκιάζουν και είναι εγκεκριμένα από τις αρμόδιες αρχές. Σύμφωνα με τον Νόμο 721/1977 όλες οι μέθοδοι και τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται στην απεντόμωση είναι ακίνδυνα για τους ενήλικες, τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα που κινούνται ή μένουν μόνιμα στο σπίτι ή την επιχείρησή σας

Οι μέθοδοι για την απεντόμωση ενός χώρου διαφοροποιήθηκαν σημαντικά τις 2 τελευταίες δεκαετίες. Σε σχέση με παλαιότερα τα διαθέσιμα εγκεκριμένα εντομοκτόνα, τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται, τα μηχανήματα και οι τεχνικές για την απεντόμωση έχουν κυριολεκτικά δεκαπλασιαστεί!

Για παράδειγμα αν έχετε ένα πρόβλημα με κάποιο έντομο στο σπίτι ή την επιχείρησή σας και καλέσετε 3 διαφορετικές εταιρείες για την απεντόμωση του χώρου σας, είναι πολύ πιθανό να λάβετε 3 διαφορετικές προτάσεις για την καταπολέμηση του εντόμου. Αυτό συμβαίνει γιατί ο υπεύθυνος επιστήμονας (Γεωπόνος, Υγιεινολόγος κλπ) της εκάστοτε εταιρείας έχει διαφορετικές γνώσεις, διαφορετικές εμπειρίες, χρησιμοποιεί διαφορετικές τεχνικές, διαφορετικά φάρμακα και μηχανήματα.

Στο παρόν άρθρο θα σας περιγράψουμε τις μεθόδους για την απεντόμωση που χρησιμοποιούμε στην Aspen. Ανάλογα με το είδος του παρασίτου που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μπορεί να χρησιμοποιήσουμε μία από τις μεθόδους ή ένα συνδυασμό τους. Πάντα διαλέγουμε την συμφερότερη για τον πελάτη μας μέθοδο με γνώμονα την αποτελεσματικότητα και το χαμηλότερο κόστος.

Εφαρμογές Απεντόμωσης

  • Απεντόμωση με ψεκαστήρα προπιέσεως
  • Απεντόμωση με gel
  • Απεντόμωση με fogger ψυχρού
  • Απεντόμωση με fogger ψυχρού
  • Απεντόμωση με ψεκαστικό μηχάνημα

Καλέστε μας στο 2310 476037

Recent Posts
Καλέστε μας 2310476037

Έχουμε τις απαντήσεις....!

mikrobioktonia_aspenpropiesews_psekastiras_aspen