Τα σκευάσματα απώθησης των φιδιών τοποθετούνται σε κρίσιμα σημεία όπως σε κουφάλες δένδρων, κάτω από πέτρες, σε χώρους με πυκνή βλάστηση, σε σωρούς από άχρηστα υλικά, σε πέτρινους τοίχους κλπ. Πριν από τις εργασίες για την φιδοαπώθηση και πριν από την εφαρμογή των σκευασμάτων θα πρέπει ο χώρος να επιθεωρείται για να καταγραφούν όλα τα πιθανά σημεία για την παρουσία ερπετών.

7-10 ημέρες μετά πρέπει να διενεργείται και μία δεύτερη εφαρμογή, αυτή την φορά στην περίμετρο των εγκαταστάσεων για την προστασία του χώρου από νέα φίδια εισβολείς

Οι εφαρμογές για την φιδοαπώθηση γίνονται στα τέλη της Άνοιξης, στα μέσα του Καλοκαιριού και στις αρχές του Φθινοπώρου. Τους χειμερινούς μήνες στην Ελλάδα τα  φίδια δεν αποτελούν πρόβλημα και αυτή την περίοδο δεν διενεργείται φιδοαπώθηση μιας και όλα τα ερπετά βρίσκονται σε χειμερία νάρκη.

Εφαρμογή Φιδοαπώθησης

Με την φιδοαπώθηση απομακρύνουμε όλα τα είδη των φιδιών και προπαντός τα δηλητηριώδη όπως την οχιά, το αγιόφιδο και το μαυρόφιδο από τους χώρους ευθύνης μας. Η τεχνολογία των σκευασμάτων που χρησιμοποιούμε, τους επιτρέπει στα φάρμακα να παραμένουν δραστικά για πολλούς μήνες μετά την εφαρμογή τους. Οι ειδικοί της Aspen προτείνουν για την καλύτερη αποτελεσματικότητα 2 ή 3 εφαρμογές από τον Απρίλιο έως τον Σεπτέμβριο ανάλογα με την γεωγραφική περιοχή και το ιστορικό του χώρου.

Καλέστε μας στο 2310 476037

Recent Posts
Καλέστε μας 2310476037

Έχουμε τις απαντήσεις....!

aposmisi_xwrwn_02_aspenipokopnismoi_aspen