ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ- ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΑ

Οι εφαρμογές διενεργούνται με επαγγελματικό εξοπλισμό και με τη χρήση ειδικών μικροβιοκτόνων σκευασμάτων που είναι εγκεκριμένα απολυμαντικά ευρέως φάσματος. Για τις εργασίες χρησιμοποιείται και η μέθοδος του νεφελοψεκασμού, με την οποία το απολυμαντικό υγρό εκτοξεύεται σε μορφή νέφους με την χρήση ειδικής συσκευής.

Οι χώροι θα πρέπει να είναι ιδανικά σφραγισμένοι ώστε να επιτευχθεί κορεσμός της ατμόσφαιρας με το απολυμαντικό διάλυμα για τουλάχιστον 2 ώρες.

Πέρα από την καταπολέμηση των μικροβίων οι απολυμάνσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να απαλλάξουμε έναν χώρο από τις δυσάρεστες οσμές. Οι εφαρμογές έχουν την ικανότητα να καταπολεμούν τις μυρωδιές που προκαλούνται από μύκητες ή βακτήρια και έτσι μετά την εφαρμογή να προσδίδεται στον ψεκασμένο χώρο μία αίσθηση φρεσκάδας. Οι απολυμάνσεις για την απόσμηση των χώρων γίνονται με ειδικά απολυμαντικά φάρμακα. Τα φάρμακα είναι εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ και είναι ειδικά σχεδιασμένα για χώρους με άσχημη οσμή και έντονο μικροβιακό φορτίο όπως υπόγεια με υγρασία, παλιά ακατοίκητα σπίτια, χώρους κοντά σε αποχετεύσεις κλπ.

Απολύμανση ή Απεντόμωση

Με τον όρο απολυμάνσεις πολλές φορές ζητάνε οι πελάτες μας την καταπολέμηση των εντόμων και των τρωκτικών. Αν και δεν είναι σωστός ο όρος, έχει επικρατήσει γιατί οι κατσαρίδες και τα ποντίκια είναι φορείς παθογόνων μικροοργανισμών που είναι απειλή για την δημόσια υγεία. Συνεπώς με την εξολόθρευσή τους πετυχαίνουμε και την απολύμανση κατά κάποιον τρόπο του χώρου, δηλαδή την απαλλαγή του από τα μικρόβια που φέρουν τα παράσιτα στο σώμα και τα περιττώματά τους.

Καλέστε μας στο 2310 476037

Recent Posts
Καλέστε μας 2310476037

Έχουμε τις απαντήσεις....!

aposmisi_xwrwn_aspengenikes_plirofories_aspen